Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Fostul Sot Al Antoniei

Fostul Sot Al Antoniei

Întrebată în privința unei relații cu vincenzo, blonda spus doar că îi e drag fostul soț al artistei. Imi e drag de vincenzo, nu stiu ce sa zic.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

După despărţirea de antonia, vincenzo a devenit unul dintre burlacii foarte râvniţi de pe la noi şi, se pare, că pretendente există din plin. Cantareata antonia este in plin proces cu fostul sot pentru custodia fiicei sale. Fostul soţ al antoniei a trecut prin clipe grele, după ce a fost operat de urgenţă, în urma unui accident.

Ea A Inlocuit O Pe Antonia Cine Este De Fapt Noua Iubită A Lui Vincenzo Castellano Impact
vizitati articolul complet aici : https://playtech.ro/stiri/ea-a-inlocuit-o-pe-antonia-cine-este-de-fapt-noua-iubita-a-lui-vincenzo-castellano-137362
Noi vorbim foarte frumos despre mama ei. Mai târziu, viitorul tată pentru a doua oară, alex velea, a confirmat vestea cea mare. Tatăl lui, ciro castellano, a dat primele declaraţii despre starea de sănătate a fiului său.

Tatăl lui, ciro castellano, a dat primele declaraţii despre starea de sănătate a fiului său.

În prezent, acesta se afla internat în spital, unde are nevoie de o perioadă de recuperare. Întrebată în privința unei relații cu vincenzo, blonda spus doar că îi e drag fostul soț al artistei. Antonia a înregistrat la sfârşitul lunii ianuarie o cerere în care cerea stabilirea.

Autoritățile au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zadarnicirea față de participantii la eveniment a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amenzi în valoare totală de 52.000 de lei, iar pe. Viitorul club va fi amplasat în staţiunea mamaia. Vincenzo castellano, fostul soț al antoniei spune că el și antonia încă nu au divorțat, dar nu sunt împreună.

Antonia Si Alex Velea Nu Si Au Recunoscut Relatia Dar Fostul Sot Al Artistei O Da De Gol Ei Erau Impreuna De Mult Timp La Maruta Protv
vizitati articolul complet aici : https://lamaruta.protv.ro/stiri/antonia-si-alex-velea-nu-si-au-recunoscut-relatia-dar-fostul-sot-al-artistei-o-da-de-gol-ei-erau-impreuna.html
Tatăl lui, ciro castellano, a dat primele declaraţii despre starea de sănătate a fiului său. Stirile zilei din monden : Se pare că acesta nu mai are lipici la brunete, ci a început să se uite după blonde, care de care mai apetisante.

Fostul sot al antoniei a fost operat de urgenta in urma unui accident.

Fostul soţ al antoniei a trecut prin clipe grele, după ce a fost operat de urgenţă, în urma unui accident. Se pare că acesta nu mai are lipici la brunete, ci a început să se uite după blonde, care de care mai apetisante. Decizia luată de fostul soţ al antoniei in plină bătălie.

Vincenzo castellano (33), fostul soț al antoniei, este complet schimbat! Antonia a anunțat ieri că este însărcinată. Se pare că evenimentul a fost organizat de fiul lui joshua castellano de ziua lui.

Foto Război Total Intre Antonia Si Vincenzo Cantăreaţa Isi Acuză Fostul Soţ Că A Ameninţat O Click Mobile
vizitati articolul complet aici : https://m.click.ro/comunitate/romanesti/foto-razboi-total-intre-antonia-si-vincenzo-cantareata-isi-acuza-fostul-sot-ca
Când a venit şi velea în italia, a. Zilele trecute moldoveanca a fost surprinsă în compania lui vincenzo castellano, fostul soţ al interpetei antonia. Antonia a înregistrat la sfârşitul lunii ianuarie o cerere în care cerea stabilirea.

Publicat pe 22.10.2013 la 08:18 actualizat pe 22.10.2013 la 08:32.

Cu toate acestea, deși despărțirea lor a fost presărată cu multe certuri. De data aceasta, adresat fostului său soț, vincenzo castellano, cu care se află în proces pentru. Cântăreaţa în vârstă de 24 de ani a început bătălia cu vicenzo castellano pentru fiica ei, maya.

Posting Komentar untuk "Fostul Sot Al Antoniei"