Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Spor Stabilitate Personal Didactic Auxiliar 2018

Spor Stabilitate Personal Didactic Auxiliar 2018

Daca salariatul are spor de. .privind repunerea în plată a sporului de stabilitate de 15% pentru personalul didactic auxiliar cu funcții de conducere.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Conteaza norma didactica in stabilirea sporului de stabilitate in invatamant? Cadrele didactice pot beneficia de spor de stabilitate daca au o vechime efectiva neintrerupta de 10 ani in invatamant. Personalul didactic auxiliar nu va mai beneficia de gradaţia de merit.

Contabil Fatal A Dezactiva Calculator Invatamant Cadru Did Auxiliar 2019 Cvr Atelierul De Meserii Ro
vizitati articolul complet aici : http://www.cvr-atelierul-de-meserii.ro/calculator-invatamant-cadru-did-auxiliar-2019
Funcţia studii grad didactic vech. Nume prenume cnp funqia studii grad didactic vech. Sediul materiei privind sporul de stabilitate în muncă este legea nr.

Daca salariatul are spor de.

Sunt simona, asistentul tau personal. Cadru didactic auxiliar angajat din 2005 martie numai cu 12 norma, are in martie 2015 10 ani vechime pentru acordarea sporului de stabilitate? Personal auxiliar gavra crina :

N m nt rada e. Click daca ai nevoie de ajutor! Tarifar normat d r gen e.

Metodologie De Calcul Salarii V4 Slimm Ro Metodologie De Calcul Salarii V4 Slimm Ro Pdf Pdf4pro
vizitati articolul complet aici : https://pdf4pro.com/amp/view/metodologie-de-calcul-salarii-v4-slimm-ro-c8787.html
2 din 14 personalului didactic auxiliar si nedidactic. Alte sporuri neincluse in salariul de. Nume prenume cnp func a studii grad didactic ech.

Tarifar normat d r gen e.

2 din 14 personalului didactic auxiliar si nedidactic. Responsabilitatii 5 5.1.1 directia resurse umane propune regulamentul privind evaluarea periodica a personalului didactic auxiliar si nedidactic si il inainteaza cacru. În ceea ce privește actul normativ menționat în rândurile de mai sus.

Personal didactic 2.personal didactic auxiliar 3.personal nedidactic. Sunt simona, asistentul tau personal. Daca salariatul are spor de.

Contabil Fatal A Dezactiva Calculator Invatamant Cadru Did Auxiliar 2019 Cvr Atelierul De Meserii Ro
vizitati articolul complet aici : http://www.cvr-atelierul-de-meserii.ro/calculator-invatamant-cadru-did-auxiliar-2019
Personalul didactic auxiliar nu va mai beneficia de gradaţia de merit. Personal didactic auxiliar din invatamantul special, spor de stabilitate care se acorda pentru o vechime efectiva neintrerupta in invatamant de peste 10. Funcţia studii grad didactic vech.

Tarifar normat d r gen e.

Funcţia studii grad didactic vech. · la personalul didactic auxiliar sporul de stabilitate nu este inclus în salariul de încadrare, acesta se calculează separat şi ø sporul de vechime se acordă angajaţilor din învăţământ (personal didactic, didactic auxiliar şi. Sunt simona, asistentul tau personal.

Posting Komentar untuk "Spor Stabilitate Personal Didactic Auxiliar 2018"