Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Teren De Vanzare Valea Doftanei

Teren De Vanzare Valea Doftanei

Teren extravilan de vanzare, valea doftanei, prahova, 29098 mp. Pe olx.ro poti sa vinzi cu un anunt gratuit in orasul tau si in imprejurimile sale.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Accesul se realizeaza pe drum de servitute cu o latimea de 3,51 m. Din ea pleaca in directia nord o sosea ce serpuieste pe valea apei doftana. De vanzare, situat in valea doftanei zona valea neagra, avand suprafata.

Teren Intravilan De Vanzare In Valea Doftanei Teren Constructii De Vanzare In Valea Doftanei Judetul Prahova Xb7513009 16 000 Eur
vizitati articolul complet aici : https://www.imobiliare.ro/vanzare-terenuri-constructii/prahova/valea-doftanei/teren-constructii-de-vanzare-XB7513009
Cu deschidere de 15 ml. Oferta de vanzare pentru un teren constructii intravilan, cu o suprafata de 3600; Se propune spre vânzare teren intravilan în zona prislop valea doftanei, județul prahova.

Terenuri de constructii in valea doftanei, de diverse suprafete.

Pretul este de 26 euro/mp. Casa de vanzare pe roti in valea doftanei. Terenuri intravilane de vanzare in valea doftanei.

Terenul are deschidere la drum de 105 m, posibilitate racordare teren de vanzare gornet, prahova tip: Zona pitoreasca, propice construirii caselor de vacanta, pensiuni sau livezi. Oferta de vanzare pentru un teren constructii intravilan, cu o suprafata de 3600;

Teren De Vanzare Intravilan In Valea Doftanei Matos Imobiliare
vizitati articolul complet aici : https://matosimobiliare.ro/teren-de-vanzare-valea-doftanei-175
Va prezentam spre vanzare o casa de vacanta situata in valea doftanei comuna sotrile, situata la 200 metri de drumul calea doftanei (dj 102i), avand un teren. Gasesti usor case si apartamente de vanzare sau de inchiriat, masini second hand. De vanzare, situat in valea doftanei zona valea neagra, avand suprafata.

Terenuri de închiriat în valea doftanei.

Terenul dispune de posibilitatea conectării la utilități (apă, lumină, gaz). Terenuri de închiriat în valea doftanei. Se vinde impreuna cu proiect pentru pensiune agroturistica.

Profita de preturile avantajoase in valea doftanei in centru sau spre periferie. Fata de conacul dascalu, la 5 km. See more of teren valea doftanei on facebook.

Teren Intravilan De Vanzare In Valea Doftanei Tesila Ci779243 Compariimobiliare Ro
vizitati articolul complet aici : https://compariimobiliare.ro/terenuri-de-vanzare/prahova/teren-intravilan-de-vanzare-in-valea-dof-779243
3 717 m² teren intravilan de vanzare in valea doftanei , comision 0% cumparator. Terenuri de constructii in valea doftanei, de diverse suprafete. Valea doftanei, la distanta de 350 m.

Teren intravilan de vamzare, situat in comuna valea doftanei, avand o suprafata de 5200 mp si o deschidere de 30 ml.

Terenuri de vânzare în valea doftanei. Terenuri de constructii in valea doftanei, de diverse suprafete. Vanzare teren intravilan valea doftanei,prahova vnad 2 loturi de teren intravilan a cate 500 mp fiecare situate in com.valea doftanei,sat tesila,jud.ph.un lot are o deschidere de 15 ml si celalalt lot de 26 ml.terenul este plan are cadastru,intabulare,apa potabila,inscris in cartea.

Posting Komentar untuk "Teren De Vanzare Valea Doftanei"